O nama

DRACO je tvrtka specijalizirana za hidroizolacije koja postavlja standarde za hidroizolacijske sisteme.

Tvrtka je osnovana 1997 kako bi pružila najbolja tehnička rješenja i stručnost na gradilištu. Poslije desetljeća iskustva u građevinarstvu i na području hidroizolacija suočili smo se s time da tradicionalni sistemi nisu mogli riješiti probleme te smo odlučili uvesti na tržište nove tehnologije.

Danas, s velikim entuzijazmom, pružamo know-how na zahtjevnom području hidroizolacija.

Misija našeg odjela istraživanja i razvoja te tehničkog odjela je da dizajniraju i razviju najbolje hidroizolacijske proizvode i sustave koji će u stvarnosti odgovoriti na konstrukcijske zahtjeve modernog doba. Posvećeni smo pružanju specifičnih rješenja za svaku situaciju jer ne postoji univerzalno rješenje za svaki pojedini slučaj.

Sukladno našoj fleksibilnosti i poslovnim principima možemo se u potpunosti usredotočiti na specifične zahtjeve vašeg projekta

 

Istraživanje i razvoj

Naš odjel istraživanja i razvoja usredotočen je na stvaranje proizvoda koji su učinkoviti i jednostavni za ugradnju. Krećemo od jednostavnih ideja i sirovina, a njihovim kombiniranjem stvaramo inovativne i učinkovite proizvode.

 

Proizvodnja

Prilikom proizvodnje provodi se stalna kontrola kvalitete kako samih sirovina tako i svake serije gotovih proizvoda.

Kako bi osigurali visoku kvalitetu, svi procesi su certificirani sustavom upravljanja kvalitetom ISO 9001. Posebnu pozornost posvećujemo zaštiti okoliša što potvrđuje certifikat ISO 14001.

 

Tehnička podrška

Aktivno surađujemo s arhitektima u fazi projektiranja pružajući im detaljnu razradu projekta i tehničku dokumentaciju.

Tijekom ugradnje naših sustava i mi smo na gradilištu zajedno sa građevinarima.

Maloprodaja